Наденица по селски
Братвурстчета на скара
Наденица в марината
Наденица с картофи в йенска тава
Наденица с грах
Наденица с картофи и кашкавал
Наденица с картофи в микровълнова
Наденички с картофи
Наденица в марината
наденица - 2 кг свинска или телешка
лук - 4 глави кромид
червено вино - 50 мл за маринатата, за маринатата
мед - 125 г
чили - 1/4 ч.л. люто на прах
горчица - 1 ч. л.
Разбъркайте добре виното с меда, чилито и горчицата. Наденицата се вари 5 минути след като кипне в голяма тенджера, след което се изважда. Залива се с маринатата и се оставя за половин час да престои.
Маринованата наденица се изпича върху загрята и намазнена скара, като периодично се намазва с маринатата.
Лукът се нарязва на средно тънки филийки, слага се при маринатата да се овкуси и той се изпича на скарата.
Поднесете наденицата с лука и гарнитура по желание.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари