Наденица по селски
Братвурстчета на скара
Наденица в марината
Наденица с картофи в йенска тава
Наденица с грах
Наденица с картофи и кашкавал
Наденица с картофи в микровълнова
Наденички с картофи
Наденица с картофи в йенска тава
наденица - 4 сурови,
лук - 2 глави
бяло вино - 150 мл
картофи - 500 г
масло - 60 г
олио
сол
черен пипер
Измийте картофит е и ги сварете в подсолена вода. В тава намазана с масло наредете нарязаните картофите, поръсете ги с подправките, залейте с маслото и ги изпечете за 15 минути на силна фурна.
Наденичките се изпичат на грил тиган леко. Нарязаният на колелца лук се задушава с малко мазнина да омекне.
В йенска тава изсипете лука, отгоре наденичките, заедно с мазнината, която са пуснали и залейте с виното.
Сложете да се пече за около 20 минути, като надениците се обръщат от двете страни. След това добавете картофите при наденичките и печете още 5 минути.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари