Наденица по селски
Братвурстчета на скара
Наденица в марината
Наденица с картофи в йенска тава
Наденица с грах
Наденица с картофи и кашкавал
Наденица с картофи в микровълнова
Наденички с картофи
Наденица с картофи и кашкавал
наденица - 4 броя варена наденица
картофи - 5 броя, сварени и обелени
кашкавал - 150 бр.
яйца - 3 броя
зелен лук - 3 стръка
Наденицата се обелва от ципата, Правят и се прорези, в които се слагат парчета кашкавал, и се подрежда в тава на разстояние една от друга.
Картофите се нарязват на кръгчета и се подреждат стъпаловидно между парчетата наденица. Заливат се с разбитите яйца и отгоре се посипва с нарязания зелен лук. Поръсва се с няколко лъжици олио.
Ястието се поставя на средната скара на фурната и се пече на 180С докато се зачерви.
От продуктите се получават 4 порции.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари