Бързи рецепти с наденица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Наденица с картофи и кашкавал
78255

Наденица с картофи и кашкавал

наденица - 4 броя варена наденица

картофи - 5 броя, сварени и обелени
кашкавал - 150 бр.
яйца - 3 броя
зелен лук - 3 стръка

Наденицата се обелва от ципата, Правят и се прорези, в които се слагат парчета кашкавал, и се подрежда в тава на разстояние една от друга.

Картофите се нарязват на кръгчета и се подреждат стъпаловидно между парчетата наденица. Заливат се с разбитите яйца и отгоре се посипва с нарязания зелен лук. Поръсва се с няколко лъжици олио.

Ястието се поставя на средната скара на фурната и се пече на 180С докато се зачерви.

От продуктите се получават 4 порции. 

1 2 3 4 5
6
7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft