Наденица по селски
Братвурстчета на скара
Наденица в марината
Наденица с картофи в йенска тава
Наденица с грах
Наденица с картофи и кашкавал
Наденица с картофи в микровълнова
Наденички с картофи
Наденица с картофи в микровълнова
наденица - 1 кг. тънка
картофи - 1/2 кг.
моркови - 2 броя
домати - 1 брой
олио - 2 - 3 с.л.
сол
червен пипер - 1 с.л.
чубрица - 1 щипка
брашно - 1 с.л.
Лукът и морковът се нарязват на едро и се задушават с малко олио и вода. Като омекнат към тях се прибавят домата, нарязаните на едри кубчета картофи и подправките.
Доливат се 200-300 мл. топла вода или бульон и се оставя да се задушава 5-10 минути. След това се прехвърлят в тава.
Наденицата се нарязва на еднакво по дължина парчета, които се прегъват на две и се закрепят с клечки за зъби. Пече се на 180С до зачервяване.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари