Бързи рецепти с наденица

вход през zajenata.bg
78240

Наденица в марината

наденица - 2 кг свинска или телешка

лук - 4 глави кромид
червено вино - 50 мл за маринатата, за маринатата
мед - 125 г
чили - 1/4 ч.л. люто на прах
горчица - 1 ч. л.

Разбъркайте добре виното с меда, чилито и горчицата. Наденицата се вари 5 минути след като кипне в голяма тенджера, след което се изважда. Залива се с маринатата и се оставя за половин час да престои.

Маринованата наденица се изпича върху загрята и намазнена скара, като периодично се намазва с маринатата.

Лукът се нарязва на средно тънки филийки, слага се при маринатата да се овкуси и той се изпича на скарата.

Поднесете наденицата с лука и гарнитура по желание. 

1 2
3
4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft