Бързи рецепти с наденица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Наденица с картофи в йенска тава
78265

Наденица с картофи в йенска тава

наденица - 4 сурови,

лук - 2 глави
бяло вино - 150 мл
картофи - 500 г
масло - 60 г
олио
сол
черен пипер

Измийте картофит е и ги сварете в подсолена вода. В тава намазана с масло наредете нарязаните картофите, поръсете ги с подправките, залейте с маслото и ги изпечете за 15 минути на силна фурна.

Наденичките се изпичат на грил тиган леко. Нарязаният на колелца лук се задушава с малко мазнина да омекне.

В йенска тава изсипете лука, отгоре наденичките, заедно с мазнината, която са пуснали и залейте с виното.

Сложете да се пече за около 20 минути, като надениците се обръщат от двете страни. След това добавете картофите при наденичките и печете още 5 минути. 

1 2 3
4
5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft