Бързи рецепти с наденица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Наденица с картофи в микровълнова
78264

Наденица с картофи в микровълнова

наденица - 1 кг. тънка

картофи - 1/2 кг.
моркови - 2 броя
домати - 1 брой
олио - 2 - 3 с.л.
сол
червен пипер - 1 с.л.
чубрица - 1 щипка
брашно - 1 с.л.

Лукът и морковът се нарязват на едро и се задушават с малко олио и вода. Като омекнат към тях се прибавят домата, нарязаните на едри кубчета картофи и подправките.

Доливат се 200-300 мл. топла вода или бульон и се оставя да се задушава 5-10 минути. След това се прехвърлят в тава.

Наденицата се нарязва на еднакво по дължина парчета, които се прегъват на две и се закрепят с клечки за зъби. Пече се на 180С до зачервяване. 

1 2 3 4 5 6
7
8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft