19 Март 2012
2930193
Запечени картофи с кашкавал
Картофени хапки
Бързи картофки
Картофки с мащерка
Картофи със сметана
Картофи на гребен
Картофени кюфтета
Картофи по селски
Огретен с картофи
Картофи с кашкавал
Огретен с картофи
500 г картофи
30 г масло
150 г сирене
200 мл прясно мляко
2 бр. яйца
сол
Картофите се измиват и сваряват, след като са готови се обелват и нарязват на филийки и се нарежда ред картофи в добре намазнена тава. Натрошеното сирене се разстила върху картофите и отново се нарежда ред картофи. Разбиват се яйцата, млякото и солта и със сместа се заливат картофите и сиренето. Отгоре се поставят парченца масло и ястието се пече във фурна за около 30 минути на 200 С.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари