Рецепти за зимнина с карфиол

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Рецепти за зимнина с карфиол
364491

Ще пожелаете да включите карфиола в менюто си, защото той е кръстоцветен зеленчук, какъвто би трябвало редовно да консумирате, ако желаете да се възползвате от фантастичните здравословни преимущества, които представителите на това зеленчуково семейство носят за организма. Кръстоцветните зеленчуци би трябвало да са част от менюто ви поне два – три пъти в седмицата.
Ако се поинтересувате, ще откриете десетки проучвания, които свързват редовната консумация на карфиол с превенцията на различни видове рак, а по-точно: рак на пикочния мехур, рак на гърдата, рак на дебелото черво, на простатата и рак на яйчниците. Това не бива да ви изненадва, тъй като карфиолът осигурява специална хранителна грижа на три системи в тялото, които са тясно свързани с развитието на раковите клети, както и с неговата превенция.

Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft