7 Март 2012
219991
Постни зелеви сарми с гъби
Кисело зеле с ориз на фурна
Домати с ориз
Пататник
Картофено руло с плънка от грах
Грах с картофи
Зелен фасул яхния
Картофник
Печени картофки
Картофи по селски
Пататник
Суровите картофи се обелват и се настъргват на едро ренде. След това се настъргва и лука. Добавя се сол и джоджен на вкус. Разбъркват се и се оставят 15 минути да престоят. В широк тиган се сипва олио и се слага сместа да се пържи под похлупак. Когато отдолу стане златисто се обръща върху капака, връща се в тигана и се изпържва от другата страна. За по-лесно може да се сложи в намазана с олио тава и да се изпече във фурната.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари