7 Март 2012
219971
Постни зелеви сарми с гъби
Кисело зеле с ориз на фурна
Домати с ориз
Пататник
Картофено руло с плънка от грах
Грах с картофи
Зелен фасул яхния
Картофник
Печени картофки
Картофи по селски
Кисело зеле с ориз на фурна
1/2 бр. кисела зелка
150 г олио
1 глава лук
1 ч.л. червен пипер
1 ч.ч. ориз
2-3 бр. сухи червени чушки
сол
черен пипер
Ситно нарязаното зеле и лук се запържват до омекване в сгорещеното олио. Поръсват се с червения пипер и 1/2 ч.ч. гореща вода, изсипват се в тавичка. Ястието се пече в умерена фурна. Когато зелето е почти готово, се добавя оризът и чушките, залива се с 2 ч.ч. гореща вода и се допича. Поръсва се с черен пипер.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари