Постни ястия със зеленчуци

вход през zajenata.bg
219984

Пататник

Суровите картофи се обелват и се настъргват на едро ренде. След това се настъргва и лука. Добавя се сол и джоджен на вкус. Разбъркват се и се оставят 15 минути да престоят. В широк тиган се сипва олио и се слага сместа да се пържи под похлупак. Когато отдолу стане златисто се обръща върху капака, връща се в тигана и се изпържва от другата страна. За по-лесно може да се сложи в намазана с олио тава и да се изпече във фурната.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft