Постни ястия със зеленчуци

вход през zajenata.bg
219971

Печени картофки

пресни дребни картофи
олио
подправки по избор: чубрица, риган, мащерка, вегета, червен пипер или други

Картофките се измиват хубаво, не се белят. Разрязват се по дължина на половинки. В тава само с мазнина (най-вкусни стават, ако преди това в тавата е запечена наденица) се ръсят различни подправки - според вкуса на всеки, количеството им трябва да е достатъчно, за да може като се сложат картофките да стане коричка от подправките. Нареждат се в тавата и отгоре също се поръсва с подправки и се пекат в предварително загрята фурна на 220 С до готовност. Стават готови за около 30-40 минути.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft