Вкусни рецепти с печено пиле

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Печено пиле с гъби и картофи
131405

Печено пиле с гъби и картофи

Продукти:

1 кг картофи
1 пиле
0,500 г гъби
олио
сол
Приготвяне:

• Пилето се измива и се осолява, намазва се с олио и подправки и се поставя на формата.
• Картофите се нарязват, слагат се в тавичката, прибавят се гъбите и олио.
• Слага се да се пече във фурната на 200-250 градуса. 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft