14 Май 2012
752272
Лозови сарми с грах ПОНЕДЕЛНИК
Кебап с телешко ПОНЕДЕЛНИК
Печена скумрия ВТОРНИК
Спанак на фурна ВТОРНИК
Руло Стефани с тесто СРЯДА
Зеленчуков гювеч със сос СРЯДА
Свинско с ориз СРЯДА
Грах с кренвирши ЧЕТВЪРТЪК
Картофи с гъби ПЕТЪК
Пилешка кавърма ПЕТЪК
Пилешка кавърма ПЕТЪК
500 г пилешко месо
2 бр. глави лук
2 с.л. доматено пюре
олио
черен пипер, сол
Лукът се обелва и се нарязва на полумесеци. Месото се нарязва на средно големи кубчета. В по-дълбок съд се сипва олио и се запържва лукът, след като поомекне се запържва и месото. Преди да се свали от котлона се добавя доматеното пюре, черен пипер и сол.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари