14 Май 2012
752277
Лозови сарми с грах ПОНЕДЕЛНИК
Кебап с телешко ПОНЕДЕЛНИК
Печена скумрия ВТОРНИК
Спанак на фурна ВТОРНИК
Руло Стефани с тесто СРЯДА
Зеленчуков гювеч със сос СРЯДА
Свинско с ориз СРЯДА
Грах с кренвирши ЧЕТВЪРТЪК
Картофи с гъби ПЕТЪК
Пилешка кавърма ПЕТЪК
Спанак на фурна ВТОРНИК
800 г - 1 кг спанак
150 г зелен лук
олио
80 г сирене
50 г брашно
3 бр. яйца
300 мл прясно мляко
пресен джоджен
черен пипер
сол
Спанакът се почиства, измива се обилно с вода и се нарязва на дребно. Запържва се в олио до омекване. Прибавят се нарязаният лук и джодженът, също нарязан, посолява се, поръсва се с черен пипер и брашно, и отново се запържва. Прибавя се натрошеното сирене, изсипва се в тавичка и се залива с яйцата, разбити с прясното мляко. Пече се до зачервяване. Сервира се топло.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари