14 Май 2012
752259
Лозови сарми с грах ПОНЕДЕЛНИК
Кебап с телешко ПОНЕДЕЛНИК
Печена скумрия ВТОРНИК
Спанак на фурна ВТОРНИК
Руло Стефани с тесто СРЯДА
Зеленчуков гювеч със сос СРЯДА
Свинско с ориз СРЯДА
Грах с кренвирши ЧЕТВЪРТЪК
Картофи с гъби ПЕТЪК
Пилешка кавърма ПЕТЪК
Картофи с гъби ПЕТЪК
300 г картофи
80 г гъби печурки
1 глава лук
2 с.л. олио
100 мл готварска сметна
сол и черен пипер
100 г шунка по желание
копър
Картофите се сваряват, обелват и нарязват на големи парчета. Лукът се нарязва на ситно и се задушава в предварително сгорещеното олио. Добавят се нарязаните шунка по желание и гъби и задушаването продължава, докато те омекнат. Посолява се, слагат се подправките. Разбърква се и се налива сметаната. Оставя се да кипне. Картофите се нареждат в тава, залива се с получения сос и се запичат.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари