7 Август 2012
3279913
Дробчета с лук
Пилешки дробчета със сос Айоли и магданоз
Яхния от пилешки дробчета
Яйца с пилешки дробчета
Пилешки дробчета Форестър
Пилешки дробчета с патладжани
Пикантни дробчета
Дробчета по селски
Пилешки дробчета за 10 минути
Пилешки дробчета с патладжани
500 г пилешки дробчета
300 г гъби
1 патладжан (не много голям)
2 глави кромид лук
олио
сол
черен пипер
червен пипер
чубрица
магданоз
• Измитите и нарязани на едро гъби се задушават с нарязания на полумесеци лук в малко олио, прибавя се и сол на вкус.
• След като са почти готови, към тях се прибавят измитите и отцедени от водата дробчета.
• Долива се 2/3 чаена чаша вода и всичко се оставя да се задушава под капак.
• Отделно в тиган се запържва обеленият и нарязан на кубчета патладжан.
• Изпърженият патладжан се добавя към задушените продукти накрая.
• Ако водата е извряла, се долива малко.
• Прибавят се и червен пипер, черен пипер, чубрица и сол на вкус.
• Накрая се поръсва с нарязан магданоз.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари