7 Август 2012
3279868
Дробчета с лук
Пилешки дробчета със сос Айоли и магданоз
Яхния от пилешки дробчета
Яйца с пилешки дробчета
Пилешки дробчета Форестър
Пилешки дробчета с патладжани
Пикантни дробчета
Дробчета по селски
Пилешки дробчета за 10 минути
Пикантни дробчета
200 г пилешки дробчета
1 глава кромид лук
1 малка люта чушка
1 ч. л. къри
2 с. л. олио
щипка захар
сол
3-4 с. л. готварска сметана
• Изчистената от семето, ситно нарязана чушка се смесва със ситно нарязания лук.
• Задушава се бавно до омекване в олио.
• Прибавя се къри и се оставя 3-4 минути на бавен огън да се ароматизира.
• След това дробчетата се пържат няколко минути на силен огън при постоянно бъркане.
• Подправя се със захар, като се добавя и сметаната.
• Дробчетата се посоляват на вкус.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари