7 Август 2012
3279865
Дробчета с лук
Пилешки дробчета със сос Айоли и магданоз
Яхния от пилешки дробчета
Яйца с пилешки дробчета
Пилешки дробчета Форестър
Пилешки дробчета с патладжани
Пикантни дробчета
Дробчета по селски
Пилешки дробчета за 10 минути
Пилешки дробчета за 10 минути
500 г пилешки дробчета
50 г бекон
1 с. л. олио
2 глави кромид лук
2 с. л. сухо бяло вино
2 с. л. бял винен оцет
щипка кафява захар
сол и смлян черен пипер
• Беконът, който е нарязан на кубчета се запържва на сух тиган за 2 минути и се изважда.
• Прибавя се 1 с. л. олио и нарязаният на филийки, разделен на халки лук.
• След 2 минути се прибавят пилешките дробчета.
• Запържват се 1 минута от едната страна и 1 минути от другата.
• Връща се запърженият бекон и се прибавят 2 с. л. оцет, 2 с. л. вино и щипката кафява захар.
• Посолява се и се подправя със смлян черен пипер и се запържва за 4 минути.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари