7 Август 2012
3279865
Дробчета с лук
Пилешки дробчета със сос Айоли и магданоз
Яхния от пилешки дробчета
Яйца с пилешки дробчета
Пилешки дробчета Форестър
Пилешки дробчета с патладжани
Пикантни дробчета
Дробчета по селски
Пилешки дробчета за 10 минути
Дробчета с лук
400 г пилешки дробчета
3 глави кромид лук
3 с. л. мед
5 с. л. брашно
1 с. л. червен пипер
50 мл червено вино
краве масло
сол
смлян черен пипер
Приготвяне:
• Дробчетата се почистват и се поставят в купа.
• Заливат се с червено вино и се оставят да престоят 1 час.
• Лукът се почиства и се нарязва на полумесеци.
• В тиган с дебело дъно се сгорещява маслото.
• На силен огън се пържи лукът, докато придобие златист цвят.
• В края на пърженето се добавя медът.
• Готви се 3-4 минути и се сваля от котлона.
• Брашното се разбърква с червения пипер и солта.
• Отцедените и подсушени дробчета се овалват в брашното.
• Пържат се на силен огън 5-7 минути.
• Дробчетата се поднасят, като отгоре се гарнират с лука.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари