Най-вкусните рецепти за пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
3279865

Дробчета с лук

400 г пилешки дробчета
3 глави кромид лук
3 с. л. мед
5 с. л. брашно
1 с. л. червен пипер
50 мл червено вино
краве масло

сол
смлян черен пипер
Приготвяне:

• Дробчетата се почистват и се поставят в купа.
• Заливат се с червено вино и се оставят да престоят 1 час.
• Лукът се почиства и се нарязва на полумесеци.
• В тиган с дебело дъно се сгорещява маслото.
• На силен огън се пържи лукът, докато придобие златист цвят.
• В края на пърженето се добавя медът.
• Готви се 3-4 минути и се сваля от котлона.
• Брашното се разбърква с червения пипер и солта.
• Отцедените и подсушени дробчета се овалват в брашното.
• Пържат се на силен огън 5-7 минути.
 • Дробчетата се поднасят, като отгоре се гарнират с лука.

1
2 3 4 5 6 7 8 9
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft