Най-вкусните рецепти за пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки дробчета с патладжани
3279912

Пилешки дробчета с патладжани

500 г пилешки дробчета

300 г гъби
1 патладжан (не много голям)
2 глави кромид лук
олио
сол
черен пипер
червен пипер
чубрица
магданоз

• Измитите и нарязани на едро гъби се задушават с нарязания на полумесеци лук в малко олио, прибавя се и сол на вкус.
• След като са почти готови, към тях се прибавят измитите и отцедени от водата дробчета.
• Долива се 2/3 чаена чаша вода и всичко се оставя да се задушава под капак.
• Отделно в тиган се запържва обеленият и нарязан на кубчета патладжан.
• Изпърженият патладжан се добавя към задушените продукти накрая.
• Ако водата е извряла, се долива малко.
• Прибавят се и червен пипер, черен пипер, чубрица и сол на вкус.
• Накрая се поръсва с нарязан магданоз. 

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft