Най-вкусните рецепти за пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
3279905

Дробчета по селски

700 г пилешки дробчета
2 глави кромид лук
3 домата
3-4 червени чушки
2 с. л. зехтин
1 и 1/2 с. л. краве масло

сол
магданоз
брашно
прясно мляко

• Пилешките дробчета се почистват, измиват се и се изкисват в прясно мляко 1-2 часа.
• Изцеждат се хубаво и се подсушават с кухненско руло.
• Пилешките дробчета се панират в брашно, като се изтърсват от излишното брашно.
• Изпържват се на 2-3 пъти в сгорещената мазнина.
• Изваждат се, посоляват се и се оставят върху кухненско руло да се отцедят.
• След което се поставят в съд с капак.
• В същият тиган (при необходимост се прибавя мазнина) се изпържва до златист цвят почистеният и нарязан на полумесеци лук.
• Прибавят се почистените и нарязани на дребно домати и чушки.
• Сместа се задушава на умерен огън, до изпарение на течността и омекването на зеленчуците.
• Порциите се поднасят, като в средата се поставят дробчетата, които се заобикалят със зеленчуковата смес. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft