Вкусни рецепти за йенска тенджера

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки крилца с марината в йенска тенджера
381382

Пилешки крилца с марината в йенска тенджера

пилешки крилца - 1 тарелка, може и бутчета, соев сос - на вкус, олио - 3 супени лъжици, лимонов сок - на вкус, черен пипер - смлян 1/2 чаена лъжичка, чесън - на прах 1/2 пакетче, червен пипер - сладък 1 чаена лъжичка, дижонска горчица - 1 чаена лъжичка, мед - 1, 1/2 чаени лъжички, чубрица - 2 - 3 щипки

Измиваме хубаво месцето и го подсушаваме с мека домакинска кърпа. Слагаме го в йенска тенджера за готвене и заливаме с марината от гореспоменатите продукти.

Разбъркваме добре и оставяме похлупени в хладилника за не по малко от 2-3 часа, колкото повече престоят така толкова е по добре.

Изваждаме от хладилника и тенджерата слагаме в студена фурна. Включвме на 250 градуса и печем до готовност или иначе казано около 45 минути.

Така приготвеното ястие е пикантно и приятно за консумация. Като се прибере тенджерата в хладилника с остатъка от това което е останало то се желира и се получава един много приятен продукт за бърза консумация. 

1 2 3 4
5
6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft