Вкусни рецепти за йенска тенджера

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Зеленчуци в йенска тенджера
381373
Зеленчуци в йенска тенджера

Зеленчуци в йенска тенджера

патладжани - 1 брой, тиквички - 1 брой, по - голяма, картофи - 600 г, копър - 1 връзка, чесън - 4 - 5 скилидки, сметана - 2 с.л., кисело мляко - 2 с.л., черен пипер - на вкус, олио, сол

Нарежете патладжана на кръгчета, посолете го, оставете за 20 минути да се отцеди от горчивия сос, след което го изплакнете. Картофите обелете и нарежете на парчета, тиквичката нарежете на колелца.

Изсипете зеленчуците в голяма йенска тенджера и ги овкусете с подправки. Залейте ги със сос от смесените заедно сметана, чесън и пресован чесън.

Сложете капака на йената и сложете да се пече за около 1/2 час в предварително загряна умерена фурна. Поднесете с накълцан копър. 

1
2
3 4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft