Свинско с топено сирене в йенска тенджера
Бутчета в йенска тенджера
Телешки пържолки в йенска тенджера
Пилешки крилца с марината в йенска тенджера
Свинско с гъби в йенска тенджера
Свинско пушено със сметана в йенска тенджера
Зеленчуци в йенска тенджера
Риба с картофи в йенска тенджера
Зеленчуци в йенска тенджера
патладжани - 1 брой, тиквички - 1 брой, по - голяма, картофи - 600 г, копър - 1 връзка, чесън - 4 - 5 скилидки, сметана - 2 с.л., кисело мляко - 2 с.л., черен пипер - на вкус, олио, сол
Нарежете патладжана на кръгчета, посолете го, оставете за 20 минути да се отцеди от горчивия сос, след което го изплакнете. Картофите обелете и нарежете на парчета, тиквичката нарежете на колелца.
Изсипете зеленчуците в голяма йенска тенджера и ги овкусете с подправки. Залейте ги със сос от смесените заедно сметана, чесън и пресован чесън.
Сложете капака на йената и сложете да се пече за около 1/2 час в предварително загряна умерена фурна. Поднесете с накълцан копър.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари