Свинско с топено сирене в йенска тенджера
Бутчета в йенска тенджера
Телешки пържолки в йенска тенджера
Пилешки крилца с марината в йенска тенджера
Свинско с гъби в йенска тенджера
Свинско пушено със сметана в йенска тенджера
Зеленчуци в йенска тенджера
Риба с картофи в йенска тенджера
Свинско с гъби в йенска тенджера
свинско месо - 500 гр., праз - 3 стръка, гъби - пресни 300 гр., сметана - 200 гр. заквасена, олио - 4 с. л., сол, черен пипер
Празът се нарязва на колелца, гъбите на ситно и се слагат да омекнат в тенджера с мазнина.
Месото, нарязано на хапки се прибавя към тях. След побеляване на месото, всичко се изсипва в йенска тенджера и се пече във фурната.
Накрая се слага сметаната и се пече за около 5 мин. при отворен капак.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари