Свинско с топено сирене в йенска тенджера
Бутчета в йенска тенджера
Телешки пържолки в йенска тенджера
Пилешки крилца с марината в йенска тенджера
Свинско с гъби в йенска тенджера
Свинско пушено със сметана в йенска тенджера
Зеленчуци в йенска тенджера
Риба с картофи в йенска тенджера
Телешки пържолки в йенска тенджера
телешко месо - 4 пържоли, лук - много малки лукчета връзка зелен, чесън - 3 стръка зелен, дафинов лист - 2 броя, вино - 1 ч.ч. червено, домати - около 1 ч.ч. , доматен сок, сол, черен пипер, червен пипер
Нарежете телешкото на малки пържолки. Посолете и поръсете с черен и червен пипер. Лукчетата нарежете на полумесеци или оставете цели, зеления лук и чесън - на ситно.
Намажете йенска тенджера с малко мазнина, наредете кромида отдолу, върху него месо, отгоре зелен лук и чесън, сол, черен и червен пипер, долейте малко вино и доматен сок и продължете с втори ред, спазвайки същата последователност.
Най-отгоре сложете стръкове девисил. Похлупете йената и сложете да се пече за около час в предварително загряна на 200-220 градуса фурна.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари