Свинско с топено сирене в йенска тенджера
Бутчета в йенска тенджера
Телешки пържолки в йенска тенджера
Пилешки крилца с марината в йенска тенджера
Свинско с гъби в йенска тенджера
Свинско пушено със сметана в йенска тенджера
Зеленчуци в йенска тенджера
Риба с картофи в йенска тенджера
Свинско с топено сирене в йенска тенджера
свинско месо - 800 г без кост, кисели краставички - 4 - 5 броя, топено сирене - 3 - 4 триъгълничета, сметана - от 250 грама готварска, гъби - към 200 г консервирани, чубрица - 1 ч.л.олио, сол, черен пипер
Нарежете свинското на късчета и го овкусете със сол, черен пипер и по желание малко червен пипер. Сложете го с малко мазнина в йенска тенджера с капак и го пъхнете във фурната да се задушава и пече до готовност.
Разбийте сметаната с миксер и я разбъркайте с нарязаните кисели краставички и отцедени гъбки. Добавете към соса подправките и полейте вече изпеченото месо.
Разпределете нарязаното топено сирене отгоре. Отново сложете капака и върнете във фурната за 15 минути. След това махнете капака и запечете до лек загар.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари