Свинско с топено сирене в йенска тенджера
Бутчета в йенска тенджера
Телешки пържолки в йенска тенджера
Пилешки крилца с марината в йенска тенджера
Свинско с гъби в йенска тенджера
Свинско пушено със сметана в йенска тенджера
Зеленчуци в йенска тенджера
Риба с картофи в йенска тенджера
Бутчета в йенска тенджера
пилешки бутчета - 6 бр., кайма - 125 гр. свинска, пилешки воденички - 3 бр., гъби - 1 к.ч. сварени, моркови - 1 бр сварен, кисели краставички - 1 бр., орехови ядки - 4 - 5 бр. счукани, чесън - 2 - 3 скилидки счукан, яйца - 1 бр. сурово, черен пипер - 1 щ., чубрица - 1 щ., унисос - 1/2 ч.л., олио - за пържене, масло - 1/3 пакетче, бяло вино - 1 ч.ч., сол
Всичко, без бутчетата , се нарязва на ситно и се обърква с каймата и суровото яйце.
Бутчетата се обезкостяват и се пълнят с плънката. Зашиват се с конец и се изпържват до златисто.
Слагаме ги в йенска тенджера, намазваме ги с масло и ги печем около 1 час на умерена фурна поляти с виното.
Гарнитура - задушени картофи и ориз.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари