Вкусни рецепти за йенска тенджера

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бутчета в йенска тенджера
381394

Бутчета в йенска тенджера

пилешки бутчета - 6 бр., кайма - 125 гр. свинска, пилешки воденички - 3 бр., гъби - 1 к.ч. сварени, моркови - 1 бр сварен, кисели краставички - 1 бр., орехови ядки - 4 - 5 бр. счукани, чесън - 2 - 3 скилидки счукан, яйца - 1 бр. сурово, черен пипер - 1 щ., чубрица - 1 щ., унисос - 1/2 ч.л., олио - за пържене, масло - 1/3 пакетче, бяло вино - 1 ч.ч., сол

Всичко, без бутчетата , се нарязва на ситно и се обърква с каймата и суровото яйце.

Бутчетата се обезкостяват и се пълнят с плънката. Зашиват се с конец и се изпържват до златисто.

Слагаме ги в йенска тенджера, намазваме ги с масло и ги печем около 1 час на умерена фурна поляти с виното.

Гарнитура - задушени картофи и ориз. 

1 2 3 4 5 6
7
8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft