7 Април 2012
391036
Лесни бухти ЗАКУСКА
Топли сандвичи с кашкавал и шунка ЗАКУСКА
Сандвичи със сирене и домати ЗАКУСКА
Кюфтета от картофи и коприва ОБЯД
Традиционни шницели ОБЯД
Телешко по провансалски ОБЯД
Сладкиш с орехи ОБЯД
Свинско с гъби и грах ВЕЧЕРЯ
Пиле с ориз по испански ВЕЧЕРЯ
Гювеч от зеленчуци ВЕЧЕРЯ
Пиле с ориз по испански ВЕЧЕРЯ
* 50 г олио
* 1 кг пилешки гърди
* 1 глава лук
* 1 бр. червена чушка
* 1 бр. зелена чушка
* 2-3 скилидки чесън
* 1 ч.ч. ориз
* 2 бр. нарязани на дребно домати
* 300 г гъби
* 2 бр. моркови
* 1/3 ч.ч. царевица
* 2 с.л. нарязан магданоз
* къри, черен пипер, сол
Задушава се пилешкото месо, лука, чушките, доматите, морковите, гъбите и чесъна. Долива се около 3 ч.ч. гореща вода и се оставя да ври до готовност на пилето. Запържва се оризът и се слага в тавичка. Добавя се пилешкото месо и бульона със зеленчуците. Добавят се подправките според вкуса. Пече се до готовност. Съотношението между ориза и бульона е 1:3.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари