7 Април 2012
391008
Лесни бухти ЗАКУСКА
Топли сандвичи с кашкавал и шунка ЗАКУСКА
Сандвичи със сирене и домати ЗАКУСКА
Кюфтета от картофи и коприва ОБЯД
Традиционни шницели ОБЯД
Телешко по провансалски ОБЯД
Сладкиш с орехи ОБЯД
Свинско с гъби и грах ВЕЧЕРЯ
Пиле с ориз по испански ВЕЧЕРЯ
Гювеч от зеленчуци ВЕЧЕРЯ
Сладкиш с орехи ОБЯД
* 2 бр. яйца
* 1 ч.ч. олио
* 1 ч.ч. захар
* 10 г бакпулвер
* брашно, колкото поеме
* сладко
* орехи
* пудра захар за поръсване
Замесва се меко тесто (става маслено). В намазнена тава, чрез притискане се разпределя малко повече от половината. Върху него намазваме обилно със сладко и се добавят и орехите. Останалата част от тестото се доизмесва с още малко брашно (да стане почти ронливо) и с ренде се настъргва равномерно върху сладкото. Пече се в предварително загрята фурна на 180С около 40 минути (в зависимост от фурната). След като изстине напълно се поръсва с пудра захар.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари