Какво да сготвя в събота за закуска, обяд и вечеря

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Телешко по провансалски ОБЯД
391008

Телешко по провансалски ОБЯД

* 1 кг шайби от телешки джолан с кост
* 1 л червено вино
* 200 г моркови
* 400 г паста Пене
* 60 г масло
* 2 с.л. доматено пюре
* около 2 с.л. захар
* сол
* 50 г сирене Пармезан
* 1 с.л. мащерка

Сварете добре месото. Прецедете бульона и в него сварете пастата. Сложете виното в тенджера, добавете малко захар и оставете да се изпари до 200 мл. Добавете захар, доматено пюре, малко вода и оставете соса да се посгъсти. Нарежете морковите на кръгчета и ги запържете в масло, добавете мащерка, сол и щипка захар. При посгъстилия се винен сос добавете бульона от пастата, сварените телешки шайби и оставете да поври. Сервирайте месото в чиния с винения сос, задушените моркови и пастата. Отгоре поръсете с пармезана.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft