7 Април 2012
391029
Лесни бухти ЗАКУСКА
Топли сандвичи с кашкавал и шунка ЗАКУСКА
Сандвичи със сирене и домати ЗАКУСКА
Кюфтета от картофи и коприва ОБЯД
Традиционни шницели ОБЯД
Телешко по провансалски ОБЯД
Сладкиш с орехи ОБЯД
Свинско с гъби и грах ВЕЧЕРЯ
Пиле с ориз по испански ВЕЧЕРЯ
Гювеч от зеленчуци ВЕЧЕРЯ
Лесни бухти ЗАКУСКА
# 1 ч.ч. (200 г) кисело мляко
# 1 ч.ч. (200 мл) растително масло
# 1 ч.ч. (200 г) брашно
# 1 ч.л. (5 г) сода бикарбонат
# 1/2 ч.ч. (100 г) пудра захар
# 1 прах ванилия
# растително масло за пържене
Яйцата се разбиват с киселото мляко. Прибавят се брашното, малко сол и содата. Сместа се разбива добре. С дървена лъжица, намокрена с вода, се гребе от сместа и се пуска в сгорещената мазнина. бухтите се изпържват от двете страни до зачервяване. Поднасят се поръсени с пудрата захар (или залети с плодов сироп).
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари