7 Април 2012
391008
Лесни бухти ЗАКУСКА
Топли сандвичи с кашкавал и шунка ЗАКУСКА
Сандвичи със сирене и домати ЗАКУСКА
Кюфтета от картофи и коприва ОБЯД
Традиционни шницели ОБЯД
Телешко по провансалски ОБЯД
Сладкиш с орехи ОБЯД
Свинско с гъби и грах ВЕЧЕРЯ
Пиле с ориз по испански ВЕЧЕРЯ
Гювеч от зеленчуци ВЕЧЕРЯ
Топли сандвичи с кашкавал и шунка ЗАКУСКА
* 4 филийки за тостер
* 2 ч.л. зърнеста горчица
* 2 резена шунка
* 4 резена кашкавал
* масло
Филийките се намазват добре от едната страна с масло. Събират се с намазаната страна навътре две по две. Отвън се намазват със зърнеста горчица. Върху нея се поставя резен кашкавал, резен шунка. Тиган със средни размери се загрява. Внимателно се повдига горната филия с кашкавала и шунката и се пренася в тигана, като се поставя с намаслената страна надолу. Захлупва се с другата филийка, с намаслената страна нагоре. Пече се на умерен огън около 2-3 минути и внимателно с помощта на лопатка се обръща. Изпича се 2-3 минути и се прехвърля в чиния за сервиране. Срязват се по диагонал и се поднасят веднага.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари