6 Май 2013
49778
Агнешко бутче с лобода
Агнешки тас кебап
Агнешко със спанак
Агнешко бутче с лук и моркови
Агнешко бутче с млечен сос
Питка за Гергьовден
Супа с агнешко за Гергьовден
Зелена салага за Гергьовден
Салата от спанак и коприва
Питка за Гергьовден
Агнешки комплект с чесън и люти чушки
Агнешка супа с лук
Питка за Гергьовден
1 ч. л. сода бикарбонат
1 кисело мляко
3 ч. ч. брашно
1 яйце
1 с. л. олио
1 пакетче краве масло
1/2 ч. л. сол
Приготвяне:
• Содата бикарбонат се разтваря в киселото мляко, докато шупне.
• В брашното се прави кладенче и в него се поставят всички продукти.
• Замесва се меко тесто.
• Изсипва се в намазана с масло тава, заглажда се отгоре и се украсява с преплетени късове тесто във вид на кръст.
• Гергьовденската питка се пече се около 50 минути отначало в леко затоплена фурна, като температурата се увеличава постепенно до 200 С.
Великден
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари