Понеделник Руло Стефани
Понеделник Кавърма с пилешко
Вторник Пушени гърди с боб
Вторник Панирана риба
Сряда Дип с яйца
Сряда Ориз с гъби
Четвъртък Телешки гювеч
Четвъртък Яхния с картофи и праз
Петък Кебап със свинско
Петък Макарони със зеленчуци и пармезан
Понеделник Кавърма с пилешко
500 гр пилешко филе
1 глава лук
2-3 бр чушки
2-3 бр домати
150 гр гъби
100 мл бяло вино
червен пипер,чубрица,риган сол,
2 бр даф.лист
• Нарежете лука на полумесеци и го запържете.
• Прибавете нарязаното на кубчета месо и гъбите на филийки и задушавайте, докато сменят цвета си.
• След това добавете нарязаните на ситно чушки и домати.
• Разбъркайте добре, прибавете подправките и налейте виното.
• Оставете да къкри на слаб огън, до готовност.
• Сервирайте готовата кавърма с картофено пюре или сварен ориз.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари