Какво да сготвим за цялата работна седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Понеделник Кавърма с пилешко
366762

Понеделник Кавърма с пилешко

500 гр пилешко филе
1 глава лук
2-3 бр чушки
2-3 бр домати
150 гр гъби
100 мл бяло вино
червен пипер,чубрица,риган сол,
2 бр даф.лист

• Нарежете лука на полумесеци и го запържете.
• Прибавете нарязаното на кубчета месо и гъбите на филийки и задушавайте, докато сменят цвета си.
• След това добавете нарязаните на ситно чушки и домати.
• Разбъркайте добре, прибавете подправките и налейте виното.
• Оставете да къкри на слаб огън, до готовност.
• Сервирайте готовата кавърма с картофено пюре или сварен ориз. 

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft