Какво да сготвим за цялата работна седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Четвъртък Яхния с картофи и праз
366720

Четвъртък Яхния с картофи и праз

1/3 кг картофи

2-3 стръка праз
5-6 с. л. олио
сол на вкус
1/2 връзка магданоз
50 г настъргана кашкавал

• Картофите се обелват, измиват и нарязват на парчета.
• Обелените стръкове праз се нарязват на ситно и се прибавят към картофите.
• В тенджерата се налива вода, колкото да ги покрие и се сипва олиото.
• Яхнията се поръсва със сол на вкус и се оставя да ври на тих огън до омекване на продуктите.
• Наръсва се с нарязан магданоз и се доварява.
• Картофената яхния с праз се поднася с настърган кашкавал. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft