Понеделник Руло Стефани
Понеделник Кавърма с пилешко
Вторник Пушени гърди с боб
Вторник Панирана риба
Сряда Дип с яйца
Сряда Ориз с гъби
Четвъртък Телешки гювеч
Четвъртък Яхния с картофи и праз
Петък Кебап със свинско
Петък Макарони със зеленчуци и пармезан
Четвъртък Яхния с картофи и праз
1/3 кг картофи
2-3 стръка праз
5-6 с. л. олио
сол на вкус
1/2 връзка магданоз
50 г настъргана кашкавал
• Картофите се обелват, измиват и нарязват на парчета.
• Обелените стръкове праз се нарязват на ситно и се прибавят към картофите.
• В тенджерата се налива вода, колкото да ги покрие и се сипва олиото.
• Яхнията се поръсва със сол на вкус и се оставя да ври на тих огън до омекване на продуктите.
• Наръсва се с нарязан магданоз и се доварява.
• Картофената яхния с праз се поднася с настърган кашкавал.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари