Понеделник Руло Стефани
Понеделник Кавърма с пилешко
Вторник Пушени гърди с боб
Вторник Панирана риба
Сряда Дип с яйца
Сряда Ориз с гъби
Четвъртък Телешки гювеч
Четвъртък Яхния с картофи и праз
Петък Кебап със свинско
Петък Макарони със зеленчуци и пармезан
Сряда Дип с яйца
4 твърдо сварени яйца
200 г крема сирене
1 с. л. заквасена сметана
80 г зелен лук
350 г краставици
смлян черен пипер
сол
щипка къри
щипка кайенски пипер
• Яйцата се нарязват на ситно.
• Кремата сирене се разбърква със 1 с. л. заквасена сметана.
• Краставицата се обелва и се разрязва на две.
• Издълбават се семената и се нарязва на кубчета.
• Смесват се със ситно нарязаните яйца и крема сиренето.
• Подправят се с черен пипер, сол, къри и кайенски пипер.
• Дипът с яйца се поднасят с препечена багета, крекери или към варени картофи.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари