Понеделник Руло Стефани
Понеделник Кавърма с пилешко
Вторник Пушени гърди с боб
Вторник Панирана риба
Сряда Дип с яйца
Сряда Ориз с гъби
Четвъртък Телешки гювеч
Четвъртък Яхния с картофи и праз
Петък Кебап със свинско
Петък Макарони със зеленчуци и пармезан
Вторник Панирана риба
1 кг филе риба (хек)
200 мл олио
100 мл бира
3 яйца
лимонов сок
сол
смлян черен пипер
2 с. л. брашно
• Филето се нарязва на порции и се маринова в лимонов сок, сол и черен пипер поне за 2 часа.
• Приготвя се панировката която е приготвена от бирата, брашното и яйцата.
• Пържи се в предварително загрят тиган с олио.
• Панираното филе от риба се сервира с картофено пюре и салата.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари