Понеделник Руло Стефани
Понеделник Кавърма с пилешко
Вторник Пушени гърди с боб
Вторник Панирана риба
Сряда Дип с яйца
Сряда Ориз с гъби
Четвъртък Телешки гювеч
Четвъртък Яхния с картофи и праз
Петък Кебап със свинско
Петък Макарони със зеленчуци и пармезан
Сряда Ориз с гъби
1 глава кромид лук
70 г краве масло
200 г гъби
300 мл гореща вода
100 г ориз
1/2 връзка копър
сол
смлян черен пипер
• Лукът се обелва и нарязва на ситно.
• Маслото се разтопява и се прибавя лукът.
• Задушава се до омекване за 4-5 минути на среден огън.
• Прибавят се почистените и нарязани гъби.
• Задушават се няколко минути, след което се заливат с горещата вода.
• Прибавя се почистеният и измит ориз.
• Гъбите с ориз се посоляват и се оставят да врят на тих огън около 20 минути.
• Оризът трябва да набъбне и да поеме течността.
• Разпределя се по чинии.
• Гъбите с ориз се поднасят поръсени с дребно нарязания копър и черен пипер.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари