Какво да сготвим за цялата работна седмица

вход през zajenata.bg
366720

Сряда Ориз с гъби

1 глава кромид лук
70 г краве масло
200 г гъби
300 мл гореща вода
100 г ориз
1/2 връзка копър

сол
смлян черен пипер

• Лукът се обелва и нарязва на ситно.
• Маслото се разтопява и се прибавя лукът.
• Задушава се до омекване за 4-5 минути на среден огън.
• Прибавят се почистените и нарязани гъби.
• Задушават се няколко минути, след което се заливат с горещата вода.
• Прибавя се почистеният и измит ориз.
• Гъбите с ориз се посоляват и се оставят да врят на тих огън около 20 минути.
• Оризът трябва да набъбне и да поеме течността.
• Разпределя се по чинии.
• Гъбите с ориз се поднасят поръсени с дребно нарязания копър и черен пипер.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft