Лесни рецепти за реване

вход през zajenata.bg
7660799

Реване по алжирски

6 бр. яйца
1 ч.ч. захар
2 ч.ч. брашно
10 г бакпулвер (1 пакетче)
1 ванилия
За сиропа:
1 л прясно мляко
1 ч.ч. захар
1 ванилия
1 ч.ч. вода

Разбиват се яйцата със захарта. Прибавя се брашното смесено с бакпулвера и ванилията и всичко се разбива и се изсипва в намазнена и поръсена с брашно тава. Пече се в умерена фурна до готовност. Когато изстине се нарязва на квадрати.
За сиропа се сварява прясното мляко със захарта и водата. Ври 10 минути, сваля се от огъня и се добавя ванилията. Изстиналото реване се залива с топлият сироп. 

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft