4 Септември 2012
7660771
Реване по турски
Реване по алжирски
Реване
Лесно реване
Реване с кисело мляко
Реване по гръцки
Реване Шехерезада
Реване с ябълки
Реване с орехи
Реване Хавана
Реване с лимонов сироп
Реване Хавана
4 бр. яйца
1 ч.ч. олио
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. орехи
10 г бакпулвер (1 пакетче)
2 ч.ч. брашно
За сиропа:
1 ч.ч. захар
От продуктите се омесва тесто. В тава, намазана с мазнина и поръсена с брашно се изсипва тестото и се пече в умерена фурна. От захарта и 2 ч.ч. вода се сварява сироп и се сиропира сладкиша, като се спазва правилото топъл сладкиш - студен сироп или обратното.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари