4 Септември 2012
7660771
Реване по турски
Реване по алжирски
Реване
Лесно реване
Реване с кисело мляко
Реване по гръцки
Реване Шехерезада
Реване с ябълки
Реване с орехи
Реване Хавана
Реване с лимонов сироп
Реване с лимонов сироп
5 бр. яйца
сока на 1 бр. лимон
4 ч.ч. брашно
10 г бакпулвер (1 пакетче)
настърганата кора на 1 бр. лимон
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. вода
Разбиват се с миксер едно по едно 5 бр. яйца. Изсипва се постепенно сока от лимона като се бърка непрекъснато. Бакпулвера се смесва с брашното и се добавя постепенно към яйцата. Готовата смес се пече в намазана и набрашнена тавичка. Готовия блат се оставя да изстине и се прехвърля в голяма чиния. Смесват се захарта и водата и се вари докато захарта се разтопи. Прибавя се настърганата лимонова кора и се вари докато се сгъсти след което се залива студения блат.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари