4 Септември 2012
7660771
Реване по турски
Реване по алжирски
Реване
Лесно реване
Реване с кисело мляко
Реване по гръцки
Реване Шехерезада
Реване с ябълки
Реване с орехи
Реване Хавана
Реване с лимонов сироп
Реване с кисело мляко
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.ч. захар
2 бр. яйца
1 ч.л. (5 г) сода бикарбонат
2 ч.ч. брашно
1 ч.ч. захар за сиропа
ванилия
няколко капки лимонов сок
Содата се слага в киселото мляко и се оставя да шупне. Разбиват се киселото мляко със содата и захарта, след това се добавят жълтъците и брашното и също се разбъркват. Към тази смес се прибавят разбитите на сняг белтъци, но не се разбива с миксер, а се разбърква внимателно. Изсипва се в тавичка и се пече се умерена фурна, докато клечка забодена в средата излезе чиста. След като изстине се залива със сироп от 1 ч.ч. захар и 3 ч.ч. вода, към който е добавена ванилия и няколко капки лимонов сок.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари