4 Септември 2012
7660771
Реване по турски
Реване по алжирски
Реване
Лесно реване
Реване с кисело мляко
Реване по гръцки
Реване Шехерезада
Реване с ябълки
Реване с орехи
Реване Хавана
Реване с лимонов сироп
Реване по турски
10 бр. яйца
150 г захар
1 ч.ч. брашно
За сиропа:
2 ч.ч. захар
3 и 1/2 ч.ч. вода
2 бр. ванилия
1/2 ч.л. канела
2 бр. карамфилчета
Белтъците се разбиват със захарта на сняг. След това внимателно се прибавят разбитите до бяло жълтъци. Към тази смес с бавно разбъркване се прибавя брашното. Пече се в тавичка с диаметър 26 см. на 180 С около 25 минути до леко покафеняване. Изважда се от фурната и се оставя да изстине. Сварява се сироп и изстиналото реване се полива с горещ сироп. Похлупва се, за да поеме сиропа. Поднася се със сметана.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари