4 Септември 2012
7660771
Реване по турски
Реване по алжирски
Реване
Лесно реване
Реване с кисело мляко
Реване по гръцки
Реване Шехерезада
Реване с ябълки
Реване с орехи
Реване Хавана
Реване с лимонов сироп
Реване с орехи
5 бр. яйца
5 с.л. брашно
1/3 ч.ч. ситно смлени орехи
1/2 ч.ч. захар
За сиропа:
2 ч.ч. захар
2 и 1/2 ч.ч. вода
1 ванилия
Яйцата се разбиват добре със захарта при леко нагряване. След това се отстраняват от огъня и се разбиват до изстиване и увеличаване на обема около 3 пъти. При леко разбъркване се прибавят брашното и орехите. Изсипва се в намаслена тавичка и се пече в умерена фурна. Изпеченото реване се оставя да изстине и се залива със сварения захарен сироп.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари