Реване рецепти

вход през zajenata.bg
443121
Реване с кайсии

Реване с кайсии

4 яйца , 300 г захар, 200 г брашно , 125 г разтопено краве масло, 1 буркан компот от кайсии
 

Приготвяне:
Яйцата се разбиват със захарта до побеляване. Постепенно се прибавят маслото и брашното, като се бърка непрекъснато. Тавичката за печене се намазва обилно с масло и на дъното й се нареждат (с отворите надолу) плодовете от компота. Върху тях се изсипва тестото и се слага да се пече в умерена фурна. След като се опече, сладкишът се изважда от тавичката, обръща се и се залива със студения сироп от компота. След като изстине, се нарязва.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft