Реване рецепти

вход през zajenata.bg
443131

Ягодово реване

1 готов блат , 1 чаша захарен сироп, сварен нишестен крем „Ягода\", 1 кг ягоди

Приготвяне:

Блатът се сиропира и се разрязва на два пласта. Между тях се намазва нишестеният крем , смесен с половината от ягодите, разрязани на две. Отгоре и отстрани се намазва с останалия крем. Украсява се с цели ягоди .

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft