26 Февруари 2013
443112
Арабско реване
Реване рецепта
Вкусно реване
Реване с кайсии
Реване с портокалов сок
Домашно реване
Реване с мляко
Реване с домашен блат
Шипково реване с грис
Ягодово реване
Реване с домашен блат
За блата: 6 яйца , 120 г захар, 120 г брашно. За сиропа: 1 л прясно мляко, 300 г захар, 2 праха ванилия.
Приготвяне:
Жълтъците се разбиват отделно с половината захар до побеляване. Белтъците се разбиват на сняг с останалата захар. Смесват се. Прибавя се брашното и се бърка леко.Сместа се изсипва в намазана с масло тавичка и се пече в умерена фурна. След като изстине, се нарязва на парчета. На сиропа: Млякото се сварява със захарта. Прибавя се ванилията и като поизстине, се залива реването. Отгоре по желание се гарнира със сметана, разбита със захар.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари