26 Февруари 2013
443112
Арабско реване
Реване рецепта
Вкусно реване
Реване с кайсии
Реване с портокалов сок
Домашно реване
Реване с мляко
Реване с домашен блат
Шипково реване с грис
Ягодово реване
Реване с мляко
6 яйца , по 6 равни съпени лъжици грис , захар и брашно; за сиропа - 6 лъжици захар, 3-4 чаши прясно мляко, 1 ванилия
Приготвяне:
Разбийте яйцата със захарта на гъста пяна. Постепенно прибавете брашното и гриса и разбъркайте леко. Изсипете в намазана с масло тава. Печете в загрята фурна. Като изстине залейте равномерно с подсладеното хладко мляко, ароматизирано с ванилия .
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари