Реване рецепти

вход през zajenata.bg
443112

Реване с мляко

6 яйца , по 6 равни съпени лъжици грис , захар и брашно; за сиропа - 6 лъжици захар, 3-4 чаши прясно мляко, 1 ванилия

Приготвяне:

 Разбийте яйцата със захарта на гъста пяна. Постепенно прибавете брашното и гриса и разбъркайте леко. Изсипете в намазана с масло тава. Печете в загрята фурна. Като изстине залейте равномерно с подсладеното хладко мляко, ароматизирано с ванилия .

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft